Uitleg dagaanbiedingen

Wat is een dagdeal?

Een dagdeal is een 24 uur lang geldende aanbieding van een product of dienst. Websites als 1DayFly, Coolblue, Superwinkel en nog vele anderen bieden deze deals tegen een scherpe prijs aan. Zij kopen voorraden van merkproducten en musthaves op en bieden deze met hoge kortingen aan. Het aanbod is beperkt, dus ben er dus snel bij.

Welke producten worden er aangeboden?

Dagaanbiedingen4u.nl biedt een uiteenlopend assortiment aan dagdeals aan. Van elektronica tot aan fashion, en van parfum tot aan gadgets. De aanbieders verklappen echter nooit welk product of dienst er de volgende dag aangeboden wordt dus dat is iedere dag weer een verassing. Wanneer je je inschrijft voor de nieuwsbrief word je automatisch op de hoogte gehouden van de nieuwste deals.

Wanneer kan ik nieuwe deals verwachten?

Twee maal per dag wordt het dealoverzicht vernieuwd, namelijk om 12 uur ‘s nachts en ‘s middags. Veel aanbieders kiezen er voor om een deal daadwerkelijk 24 uur te laten lopen en deze dus om 00:00 te vernieuwen, maar andere weer om 12:00. Kijk dus dagelijks op Dagaanbiedingen4u.nl voor de nieuwste dagdeals.

Uit welke aanbiedingen bestaat het overzicht?

In het overzicht van Dagaanbiedingen4u.nl staan de dagdeals van Tassenoutlet, Parfumsuper, Petsluxe, iBOOD, 1DayFly, ClickToBuy, en vele anderen.

De deals

Ik ben nieuw hier, bij wie kan ik terecht voor een specifieke vraag?

Dagaanbiedingen4u.nl biedt slechts een overzicht van alle dagdeals en verkoopt de producten van de deals niet zelf. Heb je een vraag over een bepaalde deal, neem dan contact op met de klantenservice van de aanbieder van de deal. Voor vragen over kleuren, maten, materiaal of gebruik kun je zeker bij de aanbieder terecht. De contactgegevens van de aanbieder kun je op Dagaanbiedingen4u.nl vinden.

Een deal is uitverkocht of verlopen, wat moet ik doen?

Iedere deal is 24 uur geldig en kan na deze 24 uur dus niet meer worden gekocht, evenals wanneer een product uitverkocht is, want OP=OP. Om zeker te weten dat je op de hoogte bent van de deals en geen deal meer misloopt kun je je inschrijven voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd up to date over de dagelijkse deals.

Zijn de prijzen van de deals inclusief BTW?

Ja, alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW. Met uitzondering van verzend- of transactiekosten worden er geen extra kosten in rekening gebracht.

Hoe zit het met verzendkosten?

De getoonde actieprijzen op Dagaanbiedingen4u.nl zijn exclusief verzendkosten. Bij de deal wordt echter wel vermeld of je verzendkosten moet betalen en zo ja, hoe hoog ze zijn. Dit verschilt per website en aanbieder.

Hoeveel stuks mag ik bestellen?

Het aantal stuks dat je van het aangeboden product of dienst mag bestellen verschilt per aanbieder. In verband met de voorraad kan het zo zijn dat er een beperkt aantal kan worden besteld. De voorwaarden hierover zijn op de website van de aanbieder te vinden.

Hoe betaal ik mijn aankoop?

De manier waarop je aankoop betaald kan worden verschilt per aanbieder. Vaak kan er via iDeal, PayPal en creditcard worden betaald. De betaalwijzen en meer informatie hierover vind je op de site van betreffende aanbieder.

Er staat een fout in een deal, hoe geef ik dit door?

Alle deals worden dagelijks uitvoerig op fouten gecontroleerd door de redactie van Dagaanbiedingen4u.nl. Mocht je toch een fout tegenkomen in een deal, geef dat dan even door. Hier help je de redactie, maar ook andere bezoekers mee. Fouten kunnen worden gemeld via het contactformulier.

Hoe deel ik, of stuur ik een deal door?

Wil je een deal graag met een vriend of familielid delen? Dat kan. Wanneer je met de pijl op een deal gaat staan, komt er onderin het kader die om de deal heen verschijnt doorsturen te staan. Door middel van deze knop kun je de deal gemakkelijk doormailen naar een ander.

Waar kan ik informatie over een aanbieder vinden?

Wanneer je met de pijl op een deal gaat staan, komt er onder in het kader die om de deal heen verschijnt shop info te staan. Als je hierop klikt word je doorverwezen naar de pagina, binnen Dagaanbiedingen4u.nl, met informatie over de betreffende aanbieder.

De aanbieders

Bij wie koop ik de getoonde deals?

De dagaanbiedingen koop je bij een onafhankelijke webwinkel die verantwoordelijk is voor de afhandeling en de levering van jouw bestelling. Dagaanbiedingen4u.nl verkoopt zelf geen producten maar biedt slechts een overzicht van verschillende dagdeals.

Zijn de aanbieders betrouwbaar?

Alleen de door onze redactie op service en betrouwbaarheid goedgekeurde aanbieders worden uiteindelijk in het overzicht weergeven zodat wij ook zeker weten dat jij zonder zorgen van de verschillende deals kan profiteren. Het kan echter wel eens gebeuren dat er wat mis gaat met het doen van een aankoop, dan kun je terecht bij de betreffende aanbieder.

Waar kan ik terecht voor een klacht over een aanbieder?

Bij een onverhoopte negatieve ervaring met een van de aanbieders op dagaanbieding4u.nl kun je dat aan ons doorgeven via het contactformulier. Wij helpen je dan graag verder met het oplossen van het probleem of de communicatie tussen jou en de aanbieder.

Mijn favoriete aanbieder staat niet in het overzicht, wat nu?

Onze redactie waardeert iedere tip zeer. Ken jij een aanbieder van dagdeals die op Dagaanbiedingen4u.nl ontbreekt? Laat ons het dan weten zodat wij goedkeuring kunnen vragen en jouw favoriete aanbieder van dagdeals in ons overzicht op kunnen nemen.

Mijn bestelling

Waar kan ik terecht voor een vraag over mijn bestelling?

Voor vragen over je bestelling neem je contact op met de klantenservice van de betreffende aanbieder waar je de bestelling geplaatst hebt. Contactgegevens van de aanbieders vind je bij de deals op Dagaanbiedingen4u.nl

Ik ben niet tevreden over mijn aankoop, wat doe ik nu?

We vinden het jammer dat je aankoop niet aan je verwachtingen heeft voldaan. Voor informatie over het ruilen of retourneren van je bestelling neem je contact op met de klantenservice van de betreffende aanbieder waar je de bestelling hebt geplaatst. Maar let op: ruilen is niet altijd mogelijk, de voorraad van een kan beperkt zijn.

Kan ik mijn bestelling volgen?

Afhankelijk van de aanbieder waarbij jij je bestelling hebt geplaatst, kun je je bestelling volgen. Voor meer informatie hierover neem je contact op met de klantenservice. Hou je ordernummer en contactgegevens bij de hand.

Ik heb mijn bestelling niet ontvangen, maar wel betaald. Wat nu?

Hiervoor neem je contact op met de klantenservice van de betreffende aanbieder. Hou je ordernummer en contactgegevens bij de hand zodat je zo snel mogelijk geholpen kan worden.

Goedkoper alternatief

Een goedkoper alternatief, wat is dat?

Wanneer je dezelfde deal voor een lagere prijs kunt krijgen bij een andere aanbieder wordt dit bij de deal weergeven. Als jij zo een goedkoper alternatief hebt gezien, kun jij dat als lid van Dagaanbiedingen4u.nl indienen. Als dit goedkoper alternatief goedgekeurd wordt door onze redactie zal er een ‘goedkoper’ knop bij de betreffende deal worden geplaatst.

Hoe bekijk ik zo’n goedkoper alternatief?

Als er een goedkoper alternatief voor een deal verkrijgbaar is plaatst Dagaanbiedingen4u.nl een button bij de deal waarmee je het goedkoper alternatief kan bekijken.

Hoe dien ik een goedkoper alternatief in?

Je kunt een goedkoper alternatief indienen door met de pijl op de betreffende deal te gaan staan en vervolgens op het spaarvarkentje met de tekst 'goedkoper'erbij te klikken. Vervolgens kun je inloggen en het goedkoper alternatief indienen waarna de redactie er naar zal kijken.

Waar moet een goedkoper alternatief aan voldoen?

1.De aanbieder moet uit Nederland of België komen.
2. Het product of de dienst moet exact hetzelfde zijn als het betreffende product of dienst.
3. De totaalprijs, dus de actieprijs + de verzendkosten, mag niet hoger zijn dan die van de betreffende deal.

Mijn account

Wat zijn de voordelen van het maken van een account?

Aan het maken van een Dagaanbiedingen4u.nl account zitten vele voordelen verbonden. Buiten het profiteren van exclusieve acties, kun je met de account gemakkelijk een deal met vrienden of familieleden delen omdat jouw gegevens vanzelf worden ingevuld. Maar je kunt ook jouw persoonlijke instellingen beheren en de nieuwsbrief op een tijdstip naar keuze ontvangen.

Hoe maak ik een account?

Je kunt lid worden van Dagaanbiedingen4u.nl door middel van het invullen van je gegevens op de registratiepagina. Hierna ontvang je een bevestigingsmail om je persoonlijke account te activeren. Na de activatie van je account ontvang je dagelijks alle aanbiedingen per mail, kun je goedkopere alternatieven indienen en profiteer je van exclusieve ledenacties.

Ik heb problemen met inloggen, wat nu?

Na het registreren voor een account ontvang je een bevestigingsmail om je account te activeren. Zorg dat je dit hebt gedaan, anders kan je niet inloggen. Mocht je na het activeren van je account toch tegen problemen aanlopen, neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten, wat moet ik doen?

Als je je wachtwoord vergeten bent kun je een tijdelijk wachtwoord ontvangen door je e-mailadres in te vullen op de wachtwoord vergeten pagina. Vergeet hierna niet om het tijdelijke wachtwoord te wijzigen.

Hoe wijzig ik mijn e-mailadres?

Je kunt je e-mailadres wijzigen door in te loggen op Dagaanbiedingen4u.nl en vervolgens op mijn profiel te klikken. Hier kun je je e-mail adres wijzigen.

Nieuwsbrief

Wat vind ik in de nieuwsbrief?

In de nieuwsbrief van Dagaanbiedingen4u.nl vind je een overzicht van de deals van die dag, maar ook kortingsacties van verschillende aanbieders en kun je de lokale deals uit jouw omgeving ontvangen.

Hoe meld ik me aan voor de nieuwsbrief?

Rechts bovenaan de pagina vind je de titel ‘1 nieuwsbrief, alle dagaanbiedingen’ hier kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief. Of klik hier.

Hoe meld ik me af voor de nieuwsbrief?

Je kunt je afmelden voor de nieuwsbrief van Dagaanbiedingen4u.nl door op de uitschrijflink onderaan de nieuwsbrief te klikken. Maar ook door in te loggen en vervolgens je persoonlijke nieuwsbriefinstellingen aan te passen.

Overige vragen

Kan ik adverteren op dagaanbiedingen4u.nl met mijn dagaanbieding?

Ben jij een aanbieder van een dagdeal en wil je dat jouw dagdeals worden opgenomen in ons overzicht? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Mijn vraag staat er niet tussen, wat nu?

Als je vraag onbeantwoord is gebleven, neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Ontvang voortaan
alle top deals
in je mailbox!
  • De beste online aanbiedingen
  • Acties, kortingen en lokale deals
  • Iedere dag in jouw mailbox!

Schrijf je GRATIS in voor de nieuwsbrief!

Top-5 aanbieders