Uitleg kortingsacties

Wat zijn kortingsacties?

Kortingsacties zijn speciale acties van winkels die een bepaalde periode geldig zijn. De acties worden in verschillende vormen aangeboden zoals bijvoorbeeld in een kortingscode, een gratis- of win actie, uitverkoop of in de vorm van een coupon. Veel aanbieders maken geregeld gebruik van een kortingsactie dus hou Dagaanbiedingen4u.nl goed in de gaten!

Welke kortingsacties vind ik op Dagaanbiedingen4u.nl?

In het shops overzicht op Dagaanbiedingen4u.nl vind je alle webwinkels die geregeld gebruik maken van kortingsacties. Waaronder Bijenkorf, Dixons, Zalando, Sarenza en nog vele anderen.

Wanneer kan ik nieuwe kortingsacties verwachten?

Dagelijks worden er nieuwe kortingsacties toegevoegd aan het overzicht door onze redactie. Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief om dagelijks op de hoogte gehouden te worden van de nieuwste kortingsacties.

Kortingsacties

Ik ben nieuw hier, bij wie kan ik terecht voor een specifieke vraag?

Voor een specifieke vraag over een kortingsactie kun je terecht bij de aanbieder van betreffende actie. Neem daarvoor contact op met de klantenservice van deze aanbieder. Dagaanbiedingen4u.nl biedt slechts een overzicht van de kortingsacties maar biedt deze niet zelf aan.

Kan ik meerdere malen gebruik maken van een kortingsactie?

Het aantal keer dat je gebruik kan maken van een kortingsactie is afhankelijk van de actie en de aanbieder. Kortingscodes zijn doorgaans maar een maal te gebruiken, maar van de sale kun je onbeperkt gebruik maken. Voor meer informatie kun je terecht bij de betreffende aanbieder.

Er staat een fout in een kortingsactie, hoe geef ik dit door?

Alle kortingsacties worden dagelijks uitvoerig op fouten gecontroleerd door de redactie van Dagaanbiedingen4u.nl. Mocht je toch een fout tegenkomen in een actie, geef dat dan even door. Hier help je de redactie, maar ook andere bezoekers mee. Fouten kunnen worden gemeld via het contactformulier.

Hoe deel ik, of stuur ik een kortingsactie door?

Wil je een kortingsactie graag met een vriend of familielid delen? Dat kan. Wanneer je met de pijl op een actie gaat staan, komt er onderin het kader die om de actie heen verschijnt doorsturen te staan. Door middel van deze knop kun je de kortingsactie gemakkelijk doormailen naar een ander.

Waar kan ik informatie over een aanbieder vinden?

Wanneer je met de pijl op een kortingsactie gaat staan, komt er onder in het kader die om de actie heen verschijnt shop info te staan. Als je hierop klikt word je doorverwezen naar de pagina, binnen Dagaanbiedingen4u.nl, met informatie over de betreffende aanbieder.

Kortingscodes

De kortingscode word niet geaccepteerd, wat moet ik nu doen?

Wanneer je problemen ondervindt met het verzilveren van een kortingscode, neem dan contact op met de klantenservice van de betreffende aanbieder. Informatie over de aanbieder vind je op dagaanbiedingen4u.nl onder shop info.

Waar vul ik de kortingscode in?

Waar je de kortingscode in moet voeren verschilt per webwinkel, meestal is dit tijdens het bestelproces. Soms is dit voorafgaand van de bestelling, en soms tijdens. Als je er niet uit komt neem dan even contact op met de klantenservice van de betreffende aanbieder.

Aanbieders

Van wie zijn de kortingsacties?

De kortingscodes worden je aangeboden door een onafhankelijke webwinkel die verantwoordelijk is voor de afhandeling en de levering van jouw bestelling of kortingscode. Dagaanbiedingen4u.nl verkoopt zelf geen kortingsacties maar biedt slechts een overzicht van verschillende kortingsacties.

Zijn de aanbieders van de kortingsacties betrouwbaar?

Alleen de door onze redactie op service en betrouwbaarheid goedgekeurde aanbieders worden uiteindelijk in het overzicht weergeven zodat wij ook zeker weten dat jij zonder zorgen van de verschillende kortingsacties kan profiteren. Het kan echter wel eens gebeuren dat er wat mis gaat met het doen van een aankoop, dan kun je terecht bij de betreffende aanbieder.

Waar kan ik terecht voor een klacht over een aanbieder?

Bij een onverhoopte negatieve ervaring met een van de aanbieders van kortingsacties op Dagaanbiedingen4u.nl kun je dat aan ons doorgeven via het contactformulier. Wij helpen je dan graag verder met het oplossen van het probleem of de communicatie tussen jou en de aanbieder.

Mijn favoriete aanbieder staat niet in het overzicht, wat nu?

Onze redactie waardeert iedere tip zeer. Ken jij een aanbieder van kortingsacties die op Dagaanbiedingen4u.nl ontbreekt? Laat ons het dan weten zodat wij goedkeuring kunnen vragen en jouw favoriete aanbieder van kortingsacties in ons overzicht op kunnen nemen.

Mijn bestelling

Waar kan ik terecht voor een vraag over mijn bestelling?

Voor vragen over je bestelling neem je contact op met de klantenservice van de betreffende aanbieder waar je de bestelling geplaatst hebt. Contactgegevens van de aanbieders vind je bij kortingsacties onder shop info op Dagaanbiedingen4u.nl.

Ik ben niet tevreden over mijn aankoop, wat doe ik nu?

We vinden het jammer dat je aankoop niet aan je verwachtingen heeft voldaan. Voor informatie over het ruilen of retourneren van je bestelling neem je contact op met de klantenservice van de betreffende aanbieder waar je de bestelling hebt geplaatst. Let op: ruilen is niet altijd mogelijk in verband met een mogelijk beperkte voorraad.

Kan ik mijn bestelling volgen?

Afhankelijk van de aanbieder waarbij jij je bestelling hebt geplaatst, kun je je bestelling volgen. Voor meer informatie hierover neem je contact op met de klantenservice. Hou je ordernummer en contactgegevens bij de hand.

Ik heb mijn bestelling niet ontvangen maar wel betaald, wat nu?

Hiervoor neem je contact op met de klantenservice van betreffende aanbieder. Hou je ordernummer en contactgegevens bij de hand zodat je zo snel mogelijk geholpen kan worden.

Mijn account

Wat zijn de voordelen van het maken van een account?

Aan het maken van een Dagaanbiedingen4u.nl account zitten vele voordelen verbonden. Buiten het profiteren van exclusieve acties, kun je met de account gemakkelijk een deal of kortingsactie met vrienden of familieleden delen omdat jouw gegevens vanzelf worden ingevuld. Maar je kunt ook jouw persoonlijke instellingen beheren en de nieuwsbrief op een tijdstip naar keuze ontvangen.

Hoe maak ik een account op aanbiedingen4u.nl?

Je kunt lid worden van Dagaanbiedingen4u.nl door middel van het invullen van je gegevens op de registratiepagina. Hierna ontvang je een bevestigingsmail om je persoonlijke account te activeren. Na de activatie van je account ontvang je dagelijks alle aanbiedingen per mail en profiteer je van exclusieve ledenacties.

Ik heb problemen met inloggen, wat nu?

Na het registreren voor een account ontvang je een bevestigingsmail om je account te activeren. Zorg dat je dit hebt gedaan, anders kan je niet inloggen. Mocht je na het activeren van je account toch tegen problemen aanlopen, neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten, wat nu?

Als je je wachtwoord vergeten bent kun je een tijdelijk wachtwoord ontvangen door je e-mailadres in te vullen op de wachtwoord vergeten pagina. Vergeet hierna niet om het tijdelijke wachtwoord te wijzigen.

Hoe wijzig ik mijn e-mailadres?

Je kunt je e-mailadres wijzigen door in te loggen op Dagaanbiedingen4u.nl en vervolgens op mijn profiel te klikken. Hier kun je je e-mail adres wijzigen.

Nieuwsbrief

Wat vind ik in de nieuwsbrief?

In de nieuwsbrief van Dagaanbiedingen4u.nl vind je een overzicht van de deals van die dag, maar ook kortingsacties van verschillende aanbieders en kun je de lokale deals uit jouw omgeving ontvangen.

Hoe meld ik me aan voor de nieuwsbrief?

Rechts bovenaan de pagina vind je de titel ‘1 nieuwsbrief, alle dagaanbiedingen’ hier kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief. Of klik hier.

Hoe meld ik me af voor de nieuwsbrief?

Je kunt je afmelden voor de nieuwsbrief van Dagaanbiedingen4u.nl door op de uitschrijflink onderaan de nieuwsbrief te klikken. Maar ook door in te loggen en vervolgens je persoonlijke nieuwsbriefinstellingen aan te passen.

Overige vragen

Kan ik adverteren op Dagaanbiedingen4u.nl met mijn kortingsacties?

Ben jij een aanbieder van kortingsacties en wil je dat jouw lokale deals worden opgenomen in ons overzicht? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Mijn vraag staat er niet tussen, wat nu?

Als je vraag onbeantwoord is gebleven, neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Alle veilingsites
voor jou verzameld!
  • De beste online aanbiedingen
  • Acties, kortingen en lokale deals
  • Iedere dag in jouw mailbox!

Schrijf je GRATIS in voor de nieuwsbrief!

Top-5 aanbieders