Uitleg lokale deals

Wat is een lokale deal?

Een lokale deal is een super scherpe aanbieding die gedurende 24 uur in een bepaalde regio of stad aangeboden wordt. De aanbieders bieden uitstapjes, dinerarrangementen of ontspannende welness deals aan. Je koopt dan ook een voucher voor de betreffende deal die je bij de betreffende plek kan verzilveren.

Welke lokale deals vind ik in het overzicht?

De lokale deals worden verzorgd door partijen als Sweetdeal, Groupon, Selectdeals en Socialdeal.

Wanneer kan ik nieuwe lokale deals verwachten?

Elke dag om 00:00 ’s nachts worden de lokale deals vernieuwd en verschijnen er dus nieuwe deals uit jouw stad of regio. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om dagelijks het overzicht per mail te ontvangen.

Welke producten/diensten zijn lokale deals?

Het aanbod van lokale deals is erg breed, hierbij kun je denken aan workshops, abonnementen en welness arrangementen. Maar ook aan gezichtsbehandelingen en toegangskaarten voor attractieparken en nog veel meer.

Lokale deals

Ik ben nieuw hier, bij wie ik terecht voor een specifieke vraag?

Voor een specifieke vraag over een dienst of product kun je terecht bij de aanbieder van de lokale deal. Neem daarvoor contact op met de klanten service van betreffende aanbieder. Dagaanbiedingen4u.nl biedt slechts een overzicht van de lokale deals maar verkoopt zelf geen diensten of producten.

Een deal is uitverkocht of verlopen, wat moet ik doen?

De lokale deals zijn 24 uur beschikbaar en zijn hierna dan ook verlopen. Wanneer een deal is verlopen of uitverkocht heb je je kans gemist. Om dit te voorkomen kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief om zeker te weten dat je nooit een lokale deal misloopt.

´Deze deal heeft kopers nodig´ wat betekent dat?

De meeste lokale deals hebben een minimaal aantal kopers nodig om door te kunnen gaan. Wanneer het minimale aantal niet bereikt is maar je de deal al gekocht hebt krijg je je geld terug en gaat de deal helaas niet door. Jij kan helpen om de deals door te laten gaan door ze met je vrienden en familie te delen.

‘Deze deal gaat door!’ wat betekent dat?

Dit betekent dat deal gekocht is door het minimaal aantal nodige kopers en dus door gaat.

Zijn de getoonde prijzen inclusief BTW?

Ja, alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW. Met uitzondering van verzend- of transactiekosten worden er geen extra kosten in rekening gebracht.

Kan ik meerdere malen een lokale deal bestellen?

Het aantal vouchers dat je van de aangeboden deal mag bestellen verschilt per aanbieder. De voorwaarden hierover zijn op de website van de betreffende aanbieder te vinden.

Hoe betaal ik mijn aankoop?

De manier waarop je aankoop betaald kan worden verschilt per aanbieder. Vaak kan er via iDeal, PayPal en creditcard worden betaald. De betaalwijzen en meer informatie hierover vind je op de site van betreffende aanbieder.

Er staat een fout in de lokale deal, hoe geef ik dit door?

Alle lokale deals worden dagelijks uitvoerig op fouten gecontroleerd door de redactie van Dagaanbiedingen4u.nl. Mocht je toch een fout tegenkomen in een deal, geef dat dan even door. Hier help je de redactie, maar ook andere bezoekers mee. Fouten kunnen worden gemeld via het contactformulier.

Hoe deel ik, of stuur ik een lokale deal door?

Wil je een lokale deal graag met een vriend of familielid delen? Dat kan. Wanneer je met de pijl op een deal gaat staan, komt er onderin het kader die om de deal heen verschijnt doorsturen te staan. Door middel van deze knop kun je de deal gemakkelijk doormailen naar een ander.

Waar kan ik informatie over een aanbieder vinden?

Wanneer je met de pijl op een deal gaat staan, komt er onder in het kader die om de deal heen verschijnt shop info te staan. Als je hierop klikt word je doorverwezen naar de pagina, binnen Dagaanbiedingen4u.nl, met informatie over de betreffende aanbieder.

De aanbieders

Bij wie koop ik de lokale deals?

De deals koop je bij een onafhankelijke webwinkel die verantwoordelijk is voor de afhandeling en de levering van jouw bestelling of voucher. Dagaanbiedingen4u.nl verkoopt zelf geen producten of diensten maar biedt slechts een overzicht van verschillende dagdeals.

Zijn de aanbieders betrouwbaar?

Alleen de door onze redactie op service en betrouwbaarheid goedgekeurde aanbieders worden uiteindelijk in het overzicht weergeven zodat wij ook zeker weten dat jij zonder zorgen van de verschillende deals kan profiteren. Het kan echter wel eens gebeuren dat er wat mis gaat met het doen van een aankoop, dan kun je terecht bij de betreffende aanbieder.

Waar kan ik terecht voor een klacht over een aanbieder?

Bij een onverhoopte negatieve ervaring met een van de aanbieders van lokale deals op Dagaanbiedingen4u.nl kun je dat aan ons doorgeven via het contactformulier. Wij helpen je dan graag verder met het oplossen van het probleem of de communicatie tussen jou en de aanbieder.

Mijn favoriete aanbieder staat niet in het overzicht, wat nu?

Onze redactie waardeert iedere tip zeer. Ken jij een aanbieder van dagdeals die op Dagaanbiedingen4u.nl ontbreekt? Laat ons het dan weten zodat wij goedkeuring kunnen vragen en jouw favoriete aanbieder van lokale deals in ons overzicht op kunnen nemen.

Mijn bestelling

Waar kan ik terecht voor een vraag over mijn bestelling?

Voor vragen over je bestelling neem je contact op met de klantenservice van de betreffende aanbieder waar je de bestelling geplaatst hebt. Contactgegevens van de aanbieders vind je bij de lokale deals op Dagaanbiedingen4u.nl

Ik ben niet tevreden over mijn aankoop, wat doe ik nu?

We vinden het jammer dat je aankoop niet aan je verwachtingen heeft voldaan. Voor informatie over het ruilen of retourneren van je bestelling neem je contact op met de klantenservice van de betreffende aanbieder waar je de bestelling hebt geplaatst. Let op: ruilen is niet altijd mogelijk in verband met een mogelijk beperkte voorraad.

Kan ik mijn bestelling volgen?

Afhankelijk van de aanbieder waarbij jij je bestelling hebt geplaatst, kun je je bestelling volgen. Voor meer informatie hierover neem je contact op met de klantenservice. Hou je ordernummer en contactgegevens bij de hand.

Ik heb mijn bestelling niet ontvangen, maar wel betaald. Wat nu?

Hiervoor neem je contact op met de klantenservice van betreffende aanbieder. Hou je ordernummer en contactgegevens bij de hand zodat je zo snel mogelijk geholpen kan worden.

Mijn account

Wat zijn de voordelen van het maken van een account?

Aan het maken van een Dagaanbiedingen4u.nl account zitten vele voordelen verbonden. Buiten het profiteren van exclusieve acties, kun je met de account gemakkelijk een deal met vrienden of familieleden delen omdat jouw gegevens vanzelf worden ingevuld. Maar je kunt ook jouw persoonlijke instellingen beheren en de nieuwsbrief op een tijdstip naar keuze ontvangen.

Hoe maak ik een account?

Je kunt lid worden van Dagaanbiedingen4u.nl door middel van het invullen van je gegevens op de registratiepagina. Hierna ontvang je een bevestigingsmail om je persoonlijke account te activeren. Na de activatie van je account ontvang je dagelijks alle aanbiedingen per mail, kun je goedkopere alternatieven indienen en profiteer je van exclusieve ledenacties.

Ik heb problemen met inloggen, wat nu?

Na het registreren voor een account ontvang je een bevestigingsmail om je account te activeren. Zorg dat je dit hebt gedaan, anders kan je niet inloggen. Mocht je na het activeren van je account toch tegen problemen aanlopen, neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten, wat moet ik doen?

Als je je wachtwoord vergeten bent kun je een tijdelijk wachtwoord ontvangen door je e-mailadres in te vullen op de wachtwoord vergeten pagina. Vergeet hierna niet om het tijdelijke wachtwoord te wijzigen.

Hoe wijzig ik mijn e-mailadres?

Je kunt je e-mailadres wijzigen door in te loggen op Dagaanbiedingen4u.nl en vervolgens op mijn profiel te klikken. Hier kun je je e-mail adres wijzigen.

Nieuwsbrief

Wat vind ik in de nieuwsbrief?

In de nieuwsbrief van Dagaanbiedingen4u.nl vind je een overzicht van de deals van die dag, maar ook kortingsacties van verschillende aanbieders en kun je de lokale deals uit jouw omgeving ontvangen.

Hoe meld ik me aan voor de nieuwsbrief?

Rechts bovenaan de pagina vind je de titel ‘1 nieuwsbrief, alle dagaanbiedingen’ hier kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief. Of klik hier.

Hoe meld ik me af voor de nieuwsbrief?

Je kunt je afmelden voor de nieuwsbrief van Dagaanbiedingen4u.nl door op de uitschrijflink onderaan de nieuwsbrief te klikken. Maar ook door in te loggen en vervolgens je persoonlijke nieuwsbriefinstellingen aan te passen.

Overige vragen

Kan ik adverteren op Dagaanbiedingen4u.nl met mijn lokale deals?

Ben jij een aanbieder van lokale deals en wil je dat jouw lokale deals worden opgenomen in ons overzicht? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Mijn vraag staat er niet tussen wat nu?

Als je vraag onbeantwoord is gebleven, neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Scoor snel
nog meer voordeel
en korting!
  • De beste online aanbiedingen
  • Acties, kortingen en lokale deals
  • Iedere dag in jouw mailbox!

Schrijf je GRATIS in voor de nieuwsbrief!

Top-5 aanbieders