Uitleg subscription services

Wat is een subscription service?

Een subscription service is een abonnement waarbij je je kan opgeven om eenmalig of vaker een box met jouw favoriete producten ontvangt. De inhoud van de box is echter een verassing. De box ontvang je afhankelijk van de aanbieder een keer per maand, kwartaal of jaar. De totale waarde van het pakket bedraagt altijd meer dan het te betalen bedrag, je bespaart dus altijd!

Welke subscription services vind ik op Dagaanbiedingen4u.nl?

De aanbieders van subscription services zijn onder andere; BeautyBox, HelloFresh, NRC wijnclub, limiTee en nog vele anderen.

Welke producten kan ik verwachten?

Het aanbod van subscription services is ontzettend breed. Van producten voor huisdieren tot aan bloemen en etenswaren, producten voor thuis, voor de baby, voor hem maar ook voor haar.

Subscription services

Ik ben nieuw hier, bij wie kan ik terecht voor een specifieke vraag?

Voor een specifieke vraag over een subscription service kun je terecht bij de betreffende aanbieder. Neem daarvoor contact op met de klantenservice van deze subscription service. Dagaanbiedingen4u.nl biedt slechts een overzicht van de subscription services maar biedt deze zelf niet aan.

Hoe vaak ontvang ik een subscription service?

Het aantal keer dat je een verassing box van een subscription service ontvanger is afhankelijk van de betreffende aanbieder. Meestal is dit maandelijks, maar soms ook een maal per kwartaal of per half jaar. Meer informatie vind je op de website van de aanbieder van de subscription service.

Zijn de getoonde prijzen inclusief BTW?

Ja, alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW. Met uitzondering van verzend- of transactiekosten worden er geen extra kosten in rekening gebracht.

Hoe betaal ik een subscription service?

De manier waarop de subscription service betaald kan worden verschilt per aanbieder. Vaak kan er via iDeal, PayPal en creditcard worden betaald. De betaalwijzen en meer informatie hierover vind je op de site van betreffende aanbieder.

Hoe deel ik, of stuur ik een subscription service door?

Wil je een deal graag met een vriend of familielid delen? Dat kan. Wanneer je met de pijl op een deal gaat staan, komt er onderin het kader die om de deal heen verschijnt doorsturen te staan. Door middel van deze knop kun je de deal gemakkelijk doormailen naar een ander.

De aanbieders

Bij wie koop ik de getoonde deals?

Je abonneert je op de subscription service bij een onafhankelijke webwinkel die verantwoordelijk is voor de afhandeling en de levering van jouw bestelling. Dagaanbiedingen4u.nl biedt zelf geen subscription services aan maar biedt slechts een overzicht hiervan.

Zijn de aanbieders betrouwbaar?

De redactie van Dagaanbiedingen4u.nl beoordeelt de aanbieders uitgebreid op betrouwbaarheid maar ook op service. Alleen de door onze redactie goedgekeurde aanbieders worden uiteindelijk in het overzicht weergeven. Het kan echter wel eens gebeuren dat er wat mis gaat met het doen van een aankoop, daar kun je dan ook voor terecht bij de betreffende aanbieder.

Waar kan ik terecht voor een klacht over een aanbieder?

Bij een onverhoopte negatieve ervaring met een van de aanbieders op dagaanbieding4u.nl kun je dat aan ons doorgeven via het contactformulier. Wij helpen je dan graag verder met het oplossen van het probleem of de communicatie tussen jou en de aanbieder.

Mijn favoriete aanbieder staat niet in het overzicht, wat nu?

Onze redactie waardeert iedere tip zeer. Ken jij een aanbieder van een subscription service die op Dagaanbiedingen4u.nl ontbreekt? Laat ons het dan weten zodat wij goedkeuring kunnen vragen en jouw favoriete aanbieder in ons overzicht op kunnen nemen.

Mijn abonnement

Hoe kan ik me abonneren op een subscription service?

Wanneer je een bezoek brengt aan de website van de betreffende subscription service. Hier staat duidelijk aangegeven hoe je je kan abonneren. Kom je er toch niet helemaal uit, kun je altijd contact opnemen met de klantenservice van de aanbieder.

Hoe zet ik mijn abonnement stop?

Abonnementen kunnen niet voortijdig stop worden gezet. Een abonnement sluit je af voor een bepaalde tijd, welke vermeld word tijdens het afsluiten. Doorlopende abonnementen zijn echter wel op te zeggen. Voor vragen hierover kun je contact opnemen met de klantenservice van de betreffende aanbieder.

Ik heb mijn subscription service betaald maar nooit ontvangen, wat nu?

Hiervoor neem je contact op met de klantenservice van de betreffende aanbieder. Hou je gegevens bij de hand zodat je zo snel mogelijk geholpen kan worden.

Mijn account

Wat zijn de voordelen van het maken van een account?

Aan het maken van een Dagaanbiedingen4u.nl account zitten vele voordelen verbonden. Buiten het profiteren van exclusieve acties, kun je met de account gemakkelijk een deal met vrienden of familieleden delen omdat jouw gegevens vanzelf worden ingevuld. Maar je kunt ook jouw persoonlijke instellingen beheren en de nieuwsbrief op een tijdstip naar keuze ontvangen. Ook profiteer jij als lid geregeld van exclusieve acties.

Hoe maak ik een account?

Je kunt lid worden van Dagaanbiedingen4u.nl door middel van het invullen van je gegevens op de registratiepagina. Hierna ontvang je een bevestigingsmail om je persoonlijke account te activeren.
Na de activatie van je account ontvang je dagelijks alle aanbiedingen per mail, kun je goedkopere alternatieven indienen en profiteer je van exclusieve ledenacties.

Ik heb problemen met inloggen, wat nu?

Na het registreren voor een account ontvang je een bevestigingsmail om je account te activeren. Zorg dat je dit hebt gedaan, anders kan je niet inloggen. Mocht je na het activeren van je account toch tegen problemen aanlopen, neem dan contact met ons op via het contactforumlier.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten, wat moet ik doen?

Als je je wachtwoord vergeten bent kun je een tijdelijk wachtwoord ontvangen door je e-mailadres in te vullen op de wachtwoordvergeten pagina. Vergeet hierna niet om het tijdelijke wachtwoord te wijzigen.

Hoe wijzig ik mijn e-mailadres?

Je kunt je e-mailadres wijzigen door in te loggen op Dagaanbiedingen4u.nl en vervolgens op mijn profiel te klikken. Hier kun je je e-mail adres wijzigen.

Nieuwsbrief

Wat vind ik in de nieuwsbrief?

In de nieuwsbrief van Dagaanbiedingen4u.nl vind je een overzicht van de deals van die dag, maar ook kortingsacties van verschillende aanbieders, subscription services en kun je de lokale deals uit jouw omgeving ontvangen.

Hoe meld ik me aan voor de nieuwsbrief?

Rechts bovenaan de pagina vind je de titel ‘1 nieuwsbrief, alle dagaanbiedingen’ hier kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief. Of klik hier.

Hoe meld ik me af voor de nieuwsbrief?

Je kunt je afmelden voor de nieuwsbrief van Dagaanbiedingen4u.nl door op de uitschrijflink onderaan de nieuwsbrief te klikken. Maar ook door in te loggen en vervolgens je persoonlijke nieuwsbriefinstellingen aan te passen.

Overige vragen

Kan ik adverteren op dagaanbiedingen4u.nl met mijn dagaanbieding?

Ben jij een aanbieder van een subscription service en wil je dat jouw subscription service wordt opgenomen in ons overzicht? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Mijn vraag staat er niet tussen, wat nu?

Als je vraag onbeantwoord is gebleven, neem dan contact met ons op via het contactformulier.

De populairste
webwinkels
in een handig
overzicht!
  • De beste online aanbiedingen
  • Acties, kortingen en lokale deals
  • Iedere dag in jouw mailbox!

Schrijf je GRATIS in voor de nieuwsbrief!

Top-5 aanbieders