Uitleg veilingsites

Wat is een veiling?

Tijdens een veiling kun je gedurende een bepaalde periode bieden op een aangeboden product of dienst. De deelnemer met het hoogste bod binnen de periode wint de veiling. Je kunt al beginnen met bieden vanaf een bedrag van 1 euro. Wanneer jij de winnaar bent ben je verplicht het geboden bedrag te betalen.

Welke veilingen vind ik op Dagaanbiedingen4u.nl?

De aanbieders van veilingen op Dagaanbiedingen4u.nl zijn onder andere; Proveiling.nl , Uitbieden.nl, Vakantieveilingen.nl en nog vele anderen.

Wat wordt er geveild?

Het aanbod van veilingen is erg breed, van vakanties tot een etentje en van gadgets tot aan uitstapjes! Houd de site goed in de gaten of schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden van de meest recente veilingen.

Veilingen

Ik ben nieuw hier, bij wie kan ik terecht voor een specifieke vraag?

Voor een specifieke vraag over een veiling kun je terecht bij de veilingsite van betreffende actie. Neem daarvoor contact op met de klantenservice van deze veilingsite. Dagaanbiedingen4u.nl biedt slechts een overzicht van de veilingen maar biedt deze niet zelf aan.

Hoe kan ik meebieden?

Om mee te kunnen bieden met een veiling dien je voor de meeste sites een account aan te maken, zodat de veilingsite er zeker van is dat jij bereikt kan worden wanneer je de veiling hebt gewonnen. Je bent dan ook verplicht om te betalen.

Hoe vaak kan ik bieden?

Tijdens een veiling kun je zo vaak bieden als je wil tot de veiling afloopt. Wanneer iemand een hoger bod dan jij plaatst kun jij weer een hoger bod plaatsen. De deelnemer met het hoogste bod wint.

Kan ik mijn bod nog intrekken?

Wanneer je een bod plaatst kun je deze niet meer intrekken, wanneer je de hoogste bieder bent zit je dan ook vast aan de veilingen en ben je verplicht te betalen.

Hoe betaal ik mijn gewonnen veiling?

De manier waarop je gewonnen veiling betaald kan worden verschilt per veilingsite. Vaak kan er via iDeal, PayPal en creditcard worden betaald. De betaalwijzen en meer informatie hierover vind je op de site van betreffende veilingsite.

Waarom moet ik administratiekosten betalen?

Door de meeste veilingsites worden er na het winnen van een veiling administratiekosten voor de afhandeling van jouw bod en bestelling in rekening gebracht. Voor meer informatie hierover kun je de algemene voorwaarden op de website van betreffende veilingsite bekijken.

Aanbieders

Bij wie koop ik de veilingen?

De veilingen koop je bij een onafhankelijke webwinkel die verantwoordelijk is voor de afhandeling en de levering van jouw bestelling. Dagaanbiedingen4u.nl veilt zelf geen producten of diensten maar biedt slechts een overzicht van verschillende veilingen.

Zijn de aanbieders betrouwbaar?

Alleen de door onze redactie op service en betrouwbaarheid goedgekeurde aanbieders worden uiteindelijk in het overzicht weergeven zodat wij ook zeker weten dat jij zonder zorgen van de verschillende deals kan profiteren. Het kan echter wel eens gebeuren dat er wat mis gaat met het doen van een aankoop, dan kun je terecht bij de betreffende aanbieder.

Waar kan ik terecht voor een klacht over een aanbieder?

Bij een onverhoopte negatieve ervaring met een van de aanbieders van de veilingen op Dagaanbiedingen4u.nl kun je dat aan ons doorgeven via het contactformulier. Wij helpen je dan graag verder met het oplossen van het probleem of de communicatie tussen jou en de aanbieder

Mijn favoriete aanbieder staat niet in het overzicht, wat nu?

Onze redactie waardeert iedere tip zeer. Ken jij een aanbieder van veilingen die op Dagaanbiedingen4u.nl ontbreekt? Laat ons het dan weten zodat wij goedkeuring kunnen vragen en jouw favoriete aanbieder in ons overzicht op kunnen nemen.

Gewonnen veiling

Hoe verzilver ik mijn gewonnen veiling?

Als jij de winnaar van de veiling bent, ontvang je na afloop van de veiling een bevestigingen en een digitale voucher per mail. Deze voucher kan je verzilveren bij de plek van de gewonnen deal, zoals het hotel of het pretpark.

Waar kan ik terecht voor een vraag over een gewonnen veiling?

Voor vragen over je bestelling neem je contact op met de klantenservice van de betreffende veilingsite waar je de bestelling geplaatst hebt. Contactgegevens van de aanbieders vind je bij de veilingen op Dagaanbiedingen4u.nl.

Kan ik de status van mijn gewonnen veiling zien?

Voor de status van je gewonnen veiling kun je contact opnemen met de klantenservice van de betreffende veilingsite.

Ik heb mijn voucher nooit ontvangen maar wel betaald, wat nu?

Hiervoor neem je contact op met de klantenservice van betreffende veilingsite. Hou je ordernummer en contactgegevens bij de hand zodat je zo snel mogelijk geholpen kan worden.

Mijn account

Wat zijn de voordelen van het maken van een account?

Aan het maken van een Dagaanbiedingen4u.nl account zitten vele voordelen verbonden. Buiten het profiteren van exclusieve acties, kun je met de account gemakkelijk een deal met vrienden of familieleden delen omdat jouw gegevens vanzelf worden ingevuld. Maar je kunt ook jouw persoonlijke instellingen beheren en de nieuwsbrief op een tijdstip naar keuze ontvangen.

Hoe maak ik een account?

Je kunt lid worden van Dagaanbiedingen4u.nl door middel van het invullen van je gegevens op de registratiepagina. Hierna ontvang je een bevestigingsmail om je persoonlijke account te activeren. Na de activatie van je account ontvang je dagelijks alle aanbiedingen per mail, kun je goedkopere alternatieven indienen en profiteer je van exclusieve ledenacties.

Ik heb problemen met inloggen, wat nu?

Na het registreren voor een account ontvang je een bevestigingsmail om je account te activeren. Zorg dat je dit hebt gedaan, anders kan je niet inloggen. Mocht je na het activeren van je account toch tegen problemen aanlopen, neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten, wat moet ik doen?

Als je je wachtwoord vergeten bent kun je een tijdelijk wachtwoord ontvangen door je e-mailadres in te vullen op de wachtwoord vergeten pagina. Vergeet hierna niet om het tijdelijke wachtwoord te wijzigen.

Hoe wijzig ik mijn e-mailadres?

Je kunt je e-mailadres wijzigen door in te loggen op Dagaanbiedingen4u.nl en vervolgens op mijn profiel te klikken. Hier kun je je e-mail adres wijzigen.

Nieuwsbrief

Wat vind ik in de nieuwsbrief?

In de nieuwsbrief van Dagaanbiedingen4u.nl vind je een overzicht van de veilingen van die dag, maar ook kortingsacties van verschillende aanbieders en kun je de lokale deals uit jouw omgeving ontvangen.

Hoe meld ik me aan voor de nieuwsbrief?

Rechts bovenaan de pagina vind je de titel ‘1 nieuwsbrief, alle dagaanbiedingen’ hier kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief. Of klik hier.

Hoe meld ik me af voor de nieuwsbrief?

Je kunt je afmelden voor de nieuwsbrief van Dagaanbiedingen4u.nl door op de uitschrijflink onderaan de nieuwsbrief te klikken. Maar ook door in te loggen en vervolgens je persoonlijke nieuwsbriefinstellingen aan te passen.

Overige vragen

Kan ik adverteren op Dagaanbiedingen4u.nl met mijn veilingen?

Ben jij een aanbieder van veilingen en wil je dat jouw lokale deals worden opgenomen in ons overzicht? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Mijn vraag staat er niet tussen wat nu?

Als je vraag onbeantwoord is gebleven, neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Bekijk snel
alle subscription
services
  • De beste online aanbiedingen
  • Acties, kortingen en lokale deals
  • Iedere dag in jouw mailbox!

Schrijf je GRATIS in voor de nieuwsbrief!

Top-5 aanbieders